جنجالها ادامه دارد، اين بار جواد شمقدری رسماً از انصار حزبالله شکایت کرد
- توضیحات
-
تاریخ ایجاد در سه شنبه, 14 آذر 1391 08:10
-
نوشته شده توسط احمد منادی
-
بازدید: 2502
سینماسنتر: جنجالهای اکران پاییز تمامی ندارد. پس از تحصن انصار حزب الله در اعتراض به اکران فیلم «من مادر هستم» ساخته فریدون جیرانی، شمقدری رئیس سازمان سینمایی اعلام کرد که از این گروه شکایت کرده است.
جواد شمقدری درباره خبر شکایت رسمی این سازمان از انصار حزبالله گفته: «شکایت سازمان سینمایی از انصار حزبالله صحت دارد و امشب بهطور رسمی اعلام خواهد شد.«البته جواد شمقدری توضیحی درباره کم و کیف اعلام شکایت رسمی سازمان سینمایی از انصار حزبالله نداده است.
از سوی دیگر جواد شمقدری؛ رئیس سازمان سینمایی در توضیح جزئیات درخواست بودجه از ریاست جمهوری هم گفته : «اختصاص بودجه توسط ریاست جمهوری به سازمان سینمایی از جمله مصوبات شورایعالی سینما بوده و حال مشکل اعتبار مبنیبر تخصیص این بودجه با موافقت رئیس جمهوری برطرف شدهاست.«
شمقدری نامهای را به محمود احمدینژاد رئیس جمهور نوشت و از او برای کمک به حوزه اکران در خواست بودجه کرد.
وی در توضیح چگونگی اختصاص این بودجه گفت: «با اعلام این موافقت، سازمان سینمایی تصمیم گرفت تخصیص این بودجه را به سالنهای سینما در بخش خصوصی اختصاص دهد.«پیش از این انجمن سینما داران با انتشار اطلاعیهای ضمن انتقاد از وضعیت فروش فیلمها و مشکلا موجود در حوزه اکران اعلام کرده بود که اگر این وضعیت ادامه یابد سینماها تعطیل می شوند.
رئیس سازمان سینمایی هم گفته:«با توجه به مشکلات پیشآمده در اداره سالنهای سینما قرار شدهاست پیرو یکی از مصوبات شورایعالی سینما، تا سقف 15 درصد از این بودجه را برای خرید بلیط از ظرفیتهای سالنهای سینما اختصاص دهیم.«
وی در ادامه افزود: «طبق این قرار بهعنوان رئیس سازمان سینمایی از رئیس جمهوری درخواست کردم که متوسط تا 7.5 (هفت و نیم) درصد از این اعتبار سهم صاحبان سالنهای بخش خصوصی شود.«
ارسال نظر
ترجمه و پشتیبانی توسط:شرکت جومی