Limon Tour
World Guide
DriveZona
Tranzito
سه شنبه, 29 اسفند 1402
ثبت نام

مقالات سینمای ایران

آیا با نمایش چهره پیامبران و معصومین سینما و تلویزیون موافقید؟

با سلام خدمت کاربران گرامی سینماسنتر

مدتی زیادی از سریال مختارنامه و بحث های فراوان پیرامون نمایش و عدم نمایش چهره حضرت عباس (ع) در این سریال نگذشته است. داود میرباقری تلاش فراوانی کرد تا صحنه شهادت حضرت عباس (ع) را با جزئیات آن به تصویر بکشد. زمان زیادی صرف بازسازی تاریخی این صحنه شده بود و هنرپیشه نقش حضرت عباس (ع) "کاوه فتوحی" نیز کاملا شبیه به شمایلهای موجود از سقای کربلا چهره آرائی و گریم شده بود که نمونه ای از عکس گریم شده ایشان را در زیر میبینید.

اما در نهایت با نمایش این تصاویر در تلویزیون موافقت نشد. آنچه از تلاش فراوان داود میرباقری در این سریال دیده شد صحنه بود که در واقع پایان این سکانس حزن آور بود. جائی که مشک آب آن حضرت سوراخ میشود و ایشان را با دستان قطع شده و صورت نورانی میبینیم و این صحنه بخشی چند ثانیه ای از یک سکانس 10 دقیقه ای است.

اکنون پس از مدتی دوباره فیلمی دیگر و این بار به کارگردانی احمدرضا درویش به نام "رستاخیر" تولید و احتمالا در جشنواره فجر به نمایش در خواهد آمد. از شایعات این گونه برآورد میشد که آقای درویش هم قصد نمایش چهره برخی از شهدای معصوم کربلا را در این فیلم داشته یا دارند. رستاخیر به برهه تاریخی مرگ معاویه تا شهادت امام حسین در کربلا میپردازد.

سوالی که مدتهاست در ذهن علاقمندان به سینما و همچنین دوست داران ائمه شکل گرفته است این است که آیا نمایش چهره ائمه کار اشتباهیست یا عملی است که به ارتباط معنوی بیننده با پیامبران و معصومین کمک میکند؟
در سینمای غرب این مسئله از ابتدا حل شده بود و حساسیتی در این باره وجود نداشت. چهره حضرت عیسی (ع)، حضرت موسی (ع) و بسیاری دیگر از پیامبران بارها در هالیوود و سینمای اروپا تصویر سازی شد و بازیگرانی نظیر چارلتون هستون و ... در نقش پیامبران بر روی صحنه رفته اند.
در حال حاضر نیز دارن آرنوفسکی در حال ساختن فیلم نوح (ع) است که سال 2014 به نمایش در می آید و نقش حضرت نوح (ع) را راسل کرو بازی خواهد کرد.

از سوئی دیگر در ایران سالهاست که میبینیم از ائمه اطهار شمایل سازی میشود و تصاویر پیامبر اعظم (ع)، حضرت علی (ع)، امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل نه تنها در تکایا و هیئت ها دیده میشود که در منازل دوست داران معصومین نیز دیده میشود.

سوال این است که آیا این نوع تصویر سازی در سینما و تلویزیون نیز صحیح است؟
اگر هست دلایل و نظر شما در این باره چیست؟
آیا شما با هر نوع تصویر سازی از پیامبران و معصومین مخالف هستید؟ 
اگر چنین دلایل و دیدگاه مخالفت شما چیست؟


قوانین: هدف از ایجاد این تاپیک جمع آوری نظرات کاربران و علاقمندان به این مبحث است، لذا از توهین و به کاربردن کلمات خارج از عرف اخلاقی جدا بپرهیزید و خارج از بحث صحبت نکنید. 
پستهائی که دارای محتوای توهین آمیز نسبت به کاربران، موضوع و اشخاص باشد بلادرنگ حذف میگردد.


ارادتمند.فرخ

 

ارسال نظر


کد امنیتی
بارگزاری مجدد

مطالب مرتبط با مطلب در حال مطالعه

تحلیل و بررسی ها

فروش ایالات متحده

53 $-M
فروش جهانی
3.4 $-M
فروش کلی
56.4 $-M

The Conjuring

 The Conjuring (2013) on IMDb

فروش ایالات متحده

279 $-M
فروش جهانی
308 $-M
فروش کلی
587.8 $-M

Despicable Me 2

 Despicable Me 2 (2013) on IMDb

فروش ایالات متحده

82 $-M
فروش جهانی
8.7 $-M
فروش کلی
90.8 $-M

Grown Ups 2

 Grown Ups 2 (2013) on IMDb

فروش ایالات متحده

33.7 $-M
فروش جهانی
--- $-M
فروش کلی
33.7 $-M

Turbo

 Turbo (2013) on IMDb

فروش ایالات متحده

72.8 $-M
فروش جهانی
110 $-M
فروش کلی
183 $-M

Pacific Rim

 Pacific Rim (2013) on IMDb

کپی رایت

این سایت تحت مالکیت مجموعه فرهنگی سینماسنتر میباشد و فعالیت آن مطابق قوانین میباشد، کلیه حقوق مطالب منتشر شده در این مجموعه متعلق به مجموعه فرهنگی سینماسنتر و مشمول قوانین کپی رایت و حفظ حقوق مولفین است. لذا هر گونه کپی برداری بدون قید منبع و نام نویسندگان نقض صریح قوانین کپی رایت محسوب گشته و مشمول مجازاتهای تعریف شده برای این نوع جرم می گردد. برای هر گونه برداشت از مطالب قبلا با مسئولان سایت هماهنگی حاصل نمائید.

سینماسنتر
مرجع نقد و بررسی فیلم و سریالهای تلویزیونی
 
تلفن: 
ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
وبسایت: http://CinemaCenter.ir

آمار سایت

بازدیدکنندگان
2746
مطالب
1050
وب لینک ها
6
نمایش تعداد مطالب
3358321
 

ما 28 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

آخرین اخبار

ورود/خروج

ثبت نام

*
*
*
*
*
*

پر کردن فیلد های ستاره دار ضروری است.