فرجالله سلحشور درباره شایعه بازداشت شدن خود گفت: «دست دشمن در کار است.»
این کارگردان تلویزیون و سینما با تکذیب شایعه بازداشت شدنش، بیان کرد: «عدهای هستند که نان خود را از خراب کردن دیگران به دست میآورند و فکر میکنم این افراد به رسانههای خارجی مثل بیبیسی و صدای آمریکا وصل هستند.»
او با تأکید بر اینکه یکی از راههای خراب کردن نیروهای ارزشی همین شایعات است،افزود: «وقتی چندبار شایعاتی مانند اینکه فلانی دستگیر شده، فساد مالی داشته و... تکرار شود حتی اگر چنین نسبتهایی درست نباشد شخصیت آن فرد خراب میشود.»
سلحشور ادامه داد: «زمانی که از جامعه سینمایی انتقاد میکنم، میگویند فلانی هوچی است و وقتی هم حرف حق بزنم به دلیل اینکه حرفهایم را هوچیگری میدانند، دیگر خریداری برای صحبتهایم وجود ندارد.»
او با بیان اینکه راه تخریب شخصیتها این است که نسبتهای ناروا به افراد بزنند درباره اینکه آیا قصد دارد کار سینمایی یا تلویزیونی را بسازد گفت: «در حال حاضر نه امکاناتی وجود دارد و نه علاقهای به این کار دارم، چون کل مملکت هیچ علاقهای به کار فرهنگی ندارند و اول باید مسائل سیاسی حل شوند تا بعد ببینیم میشود به سراغ کار ارزشی رفت یا خیر.»
منبع: خبرانلاین
فروش ایالات متحده | |
53 $-M | |
فروش جهانی | |
3.4 $-M | |
فروش کلی | |
56.4 $-M | |
فروش ایالات متحده | |
279 $-M | |
فروش جهانی | |
308 $-M | |
فروش کلی | |
587.8 $-M | |
فروش ایالات متحده | |
82 $-M | |
فروش جهانی | |
8.7 $-M | |
فروش کلی | |
90.8 $-M | |
فروش ایالات متحده | |
33.7 $-M | |
فروش جهانی | |
--- $-M | |
فروش کلی | |
33.7 $-M | |
فروش ایالات متحده | |
72.8 $-M | |
فروش جهانی | |
110 $-M | |
فروش کلی | |
183 $-M | |
این سایت تحت مالکیت مجموعه فرهنگی سینماسنتر میباشد و فعالیت آن مطابق قوانین میباشد، کلیه حقوق مطالب منتشر شده در این مجموعه متعلق به مجموعه فرهنگی سینماسنتر و مشمول قوانین کپی رایت و حفظ حقوق مولفین است. لذا هر گونه کپی برداری بدون قید منبع و نام نویسندگان نقض صریح قوانین کپی رایت محسوب گشته و مشمول مجازاتهای تعریف شده برای این نوع جرم می گردد. برای هر گونه برداشت از مطالب قبلا با مسئولان سایت هماهنگی حاصل نمائید.
ما 64 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم
ترجمه و پشتیبانی توسط:شرکت جومی