معرفی فیلم اشیاء از آن چه در آینه میبینید به شما نزدیکترند. (ویژه سی و یکمین جشنواره فیلم فجر)
- توضیحات
-
تاریخ ایجاد در دوشنبه, 23 بهمن 1391 12:44
-
نوشته شده توسط سروش ممدوحی
-
بازدید: 4968
|
نام فیلم: اشیاء از آن چه در آینه .. کارگردان: نرگس آبیار تهیهکننده: محمد قاسمی
نویسنده: نرگس آبیار
صداگذار: آرش قاسمی مدیر تولید: آرش داوودی |
دیگر عوامل تولید عبارتند از: مجری طرح فیلم: بهزاد هاشمی. مدیر تولید: آرش داوودی. دستیار یک و برنامه ریز: فرشاد ارج. مدیر فیلمبرداری: منصور ظهوری. صدابردار: مسیح سراج. طراح گریم: هاشم فغانی. طراح صحنه و لباس: جعفر محمد شاهی. مدیر تدارکات: مجید رنجبر. تدوین: پیمان خاکسار. صداگذار: آرش قاسمی. عکاس: آتنا بخارایی. روابط عمومی: شهناز شجاعی.
بازیگران: گلاره عباسی، حسام بیگدلو، گیتی معینی، فاطمه شکری، امیر غفارمنش، مهران رجبی، ساقی زینتی، رامسین کبریتی، جواد زیتونی، مینا نوروزی، عباس صفا، نازنین بابایی و درسا کرمی.
خلاصه داستان: داستان این فیلم در مورد زنی باردار به اسم لی
لاست که با همسرش فرید مستاجر دو خواهر پیر هستند، در یک شب میهمانی اتفاقی پیش پا افتاده برای لیلا میافتد که او را به دردسر میاندازد. اگرچه این مشکل کوچک و بیاهمیت به نظر میرسد اما برای او بزرگ است.
درباره فیلم:
فیلم سینمایی «اشیاء از آن چه در آینه می بینید به شما نزدیکترند» اولین تجربه کارگردانی فیلم بلند سینمایی نرگس آبیار است که در بخش «نگاهنو» جشنواره فجر قرار دارد. این فیلم موضوعی اجتماعی داشته و خانواده را بستر داستان گویی خود قرار میدهد و به مسئله غفلت از نزدیکان و اطرافیانمان که دوستاشان داریم و گاهی همین نزدیکی باعث غافل شدن از آنها میشود میپردازد. این فیلم برای قرار گیری در لیست جشنواره حدود 8 دقیقه کوتاهتر شد.
درباره کارگردان: نرگس آبیار متولد سال 1350 در شهر تهران و فارغالتحصیل رشته ادبیات است. در پرونده کاری آبیار، نگارش 30 جلد کتاب و رمان به چشم می خورد که از جمله میتوان به «کوه روی شانه های درخت»، «چشم سوم»، «اختر و روزهای تلواسه»، «مجموعه داستان های حکمت کوچک»، «به کی میگن قهرمان» و... اشاره کرد. نرگس آبیار از سال 1384 به فیلمسازی روی آورده که حاصل کار او تا امروز، فیلمهای «بن بست»، «روایت یک داستان باور کردنی»، «یک روز پس از دهمین روز»، «روز پایان»، «ننه مریم»، «شیرپوشان»، «ناسور» و... است.
این مطالب تحت کپی رایت سایت سینماسنتر منتشر شده است . لذا هر گونه کپی برداری از این مطالب بدون اجازه نویسنده و سایت سینماسنترwww.cinemacenter.ir نقض آشکار قوانین کپی رایت محسوب می گردد.
برگرفته از ویژه نامه جشنواره فیلم فجر سینماسنتر
دانلود ویژهنامه 31 جشنواره بینالمللی فیلم فجر
ارسال نظر
ترجمه و پشتیبانی توسط:شرکت جومی