معرفی فیلم افسانه سرزمین گوهران (ویژه سی و یکمین جشنواره فیلم فجر)
- توضیحات
-
تاریخ ایجاد در دوشنبه, 23 بهمن 1391 12:38
-
نوشته شده توسط سروش ممدوحی
-
بازدید: 3822
|
نام فیلم: افسانه سرزمین گوهران کارگردان: مجید شاکری تهیهکننده: مجید شاکری
نویسنده: محمد برومند
مدير فنی: مسعود شاکری مدیر تولید: مسعود حمزهای |
دیگر عوامل تولید عبارتند از: طرح و ایده اولیه و تدوین: مجید شاکری. مدیران فنی: مسعود شاکری، محمود دوستی و آریا طاهری. موسیقی: هومن نامداری. طراح صدا: نادر علیمردانی. مدیر تولید: مسعود حمزهای. سرپرست مدل سازی: وحید شاکری. مدل سازی کاراکترها: وحید شاکری، آریا طاهری و علی کیانی. انیماتورها: افروز خجستهبند، آرش احسان، ناصر نجفیان، سعید مرادی و... مدیر دوبلاژ: شروین قطعهای. مجری طرح: استودیو پویانمائی «پارسیما گستران تصویر » به سفارش مرکز پویانمائی صبا. انیمیشن «افسانه سرزمین گوهران» به کارگردانی مجید شاکری در بخش «نگاهنو» سی و یکمین جشنوراه بینالمللی فیلم فجر قرار دارد. تکنیک ساخت این انیمیشن تلفیقی از کاراکترهای سه بعدی و زمینههای دوبعدی بوده و داستان آن مبارزهای بین خیر و شر است. پهلوانان و دلاوران نیروهای وارسته و خیر و دیوها همان هواهای نفسانی و شر هستند. در اصل این فیلم نسخه سینمایی
سریال «آریو پهلوان کوچک» است. علاوه بر این انیمیشن، انیمیشن «9:20دقیقه در بوشهر» نیز بهعنوان دیگر انیمیشن بلند سینمایی در جشنواره فجر حضور دارد.
خلاصه داستان: داستان انیمیشن «افسانه سرزمین گوهران» در مورد پسر نوجوانیست که در شهر افسانهای «گوهران» زندگی میکند. موقعیت شهر به خاطر سنگ اسرارآمیز «گوهران» توسط دیوها به خطر میافتد و دیوها پس از ربودن سنگ تصمیم میگیرند شهر را به تصرف خود در آورند. ماجرا از آن جا آغاز میشود که «آریو»، قهرمان داستان ما، با دوستانش تلاش میکنند سنگ را به شهر برگردانند؛ غافل از اینکه پس از این کار ماجراهای دیگری در راه است.
درباره کارگردان: مجید شاکری انیماتور جوان مشهدی
سینمای ایران است. آغاز فعالیت حرفهایاش در زمینه انیمیشن از سال 1369 با همکاری مرکز صدا و سیمای مشهد مقدس با انیمیشن بلند «خفتگان بیدار» شروع شد. پس از نقل مکان به تهران در یک استودیوی حرفهای مشغول به همکاری شد و سپس در سال 1378 با تأسیس استودیوی انیمیشن «پارسیما» به طور جدیتر وارد دنیای حرفهای تولید آثار انیمیشن شد. از مجموعه آثار او میتوان به
سریال انیمیشن دو بعدی «دائی جان و جان دائی»، مجموعۀ 13 قسمتی «هوهوخان باد مهربان»، مجموعۀ 52 قسمتی «چی میشد اگه!»،
سریال 20 قسمتی «آریو پهلوان کوچک»،
سریال فانتزی «کبوتر طلائی» با موضوع امام رضا (ع)، انیمیشن کوتاه «فرصتی دوباره»، مجموعه «موری و دوستان» و فعالیت در زمینه آثار تبلیغاتی اشاره کرد. او با انیمیشن دو بعدی «دائی جان و جان دائی» در دومین جشنوارۀ بین المللی پویانمایی تهران موفق به دریافت جایزه بهترین پویانما شد.
این مطالب تحت کپی رایت سایت سینماسنتر منتشر شده است . لذا هر گونه کپی برداری از این مطالب بدون اجازه نویسنده و سایت سینماسنترwww.cinemacenter.ir نقض آشکار قوانین کپی رایت محسوب می گردد.
برگرفته از ویژه نامه جشنواره فیلم فجر سینماسنتر
دانلود ویژهنامه 31 جشنواره بینالمللی فیلم فجر
ارسال نظر
ترجمه و پشتیبانی توسط:شرکت جومی